КАРИЕРА ВО ФИБЕРНЕТ

ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ

Нови огласи

МАРКЕТИНГ АСИСТЕНТ

ВИДИ ОГЛАС

МОНТАЖЕР НА СЛАБОСТРУЈНИ И ЈАКОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ

ВИДИ ОГЛАС

МОНТАЖЕР НА ОПРЕМА ЗА ТЕЛЕКОМ ОПЕРАТОРИ за ТЕТОВО

ВИДИ ОГЛАС

МОНТАЖЕР НА МРЕЖНА ОПРЕМА

ВИДИ ОГЛАС

МОНТАЖЕР НА СЛАБОСТРУЈНИ И ЈАКОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ ЗА ТЕТОВО И КУМАНОВО СО ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ

ВИДИ ОГЛАС

СЕРВИСЕР НА ДИЗЕЛ ЕЛЕКТРИЧНИ ГЕНЕРАТОРИ

ВИДИ ОГЛАС

Стари огласи

МОНТАЖЕР НА СЛАБОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ

ВИДИ ОГЛАС

ЕКОНОМИСТ

ВИДИ ОГЛАС

МОНТАЖЕР НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКА ОПРЕМА (СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО)

ВИДИ ОГЛАС

ЕЛЕКТРОИНСТАЛАТЕР

ВИДИ ОГЛАС

СЕРВИСЕР НА UPS УРЕДИ

ВИДИ ОГЛАС

МОНТАЖЕР НА КОАКСИЈАЛНА МРЕЖА

ВИДИ ОГЛАС

ЕКОНОМИСТ

ВИДИ ОГЛАС

ТЕХНИЧАР ЗА СЛАБОСТРУЈНИ СИСТЕМИ

ВИДИ ОГЛАС

МОНТАЖЕР НА ЈАКОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ

ВИДИ ОГЛАС

ЕЛЕКТРИЧАР

ВИДИ ОГЛАС

СЕРВИСЕР НА ДИЗЕЛ ЕЛЕКТРИЧНИ ГЕНЕРАТОРИ

ВИДИ ОГЛАС

МОНТАЖЕР НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКА ОПРЕМА

ВИДИ ОГЛАС

АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

ВИДИ ОГЛАС

АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ (ЕКОНОМИСТ ИЛИ ПРАВНИК)

ВИДИ ОГЛАС

СЕРВИСЕР НА СПЛИТ СИСТЕМИ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА

ВИДИ ОГЛАС

ЕЛЕКТРОИНЖЕНЕР ЗА СЛАБОСТРУЈНИ СИСТЕМИ

ВИДИ ОГЛАС

ЕЛЕКТРОНИЧАР ЗА UPS УРЕДИ

ВИДИ ОГЛАС

ЕЛЕКТРОИНЖЕНЕР ПРОЕКТАНТ

ВИДИ ОГЛАС

МОНТАЖЕР НА СЛАБОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ и МОНТАЖЕР НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИ УСЛУГИ

ВИДИ ОГЛАС

ПРОЕКТ МЕНАЏЕР

ВИДИ ОГЛАС

ЕЛЕКТРОИНЖЕНЕР ЗА ВИДЕО НАДЗОР

ВИДИ ОГЛАС

МОНТАЖЕР НА ОПРЕМА ЗА ТЕЛЕКОМ ОПЕРАТОРИ за СКОПЈЕ

ВИДИ ОГЛАС

МАГАЦИОНЕР

ВИДИ ОГЛАС

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ - HR

ВИДИ ОГЛАС