Expired Listing

Локација Skopje

Type:

Employee: FIBERNET M-K

ФИБЕРНЕТ М-К е целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот. Опслужуваме компании од сите сектори и котираме меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и изведба на слабострујни системи, оптички мрежи, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Нашиот тим континуирано расте и во моментов имаме потреба од постојано вработување на нови лица на позиција:

 

МАРКЕТИНГ МЕНАЏЕР

Работни задачи и одговорности:

 • Водење и креирање маркетинг кампањи
 • Организирање на настани за потребите на компанијата
 • Следење, водење и уредување на сите платформи на социјални медиуми
 • Email Маркетинг кампањи
 • Водење и уредување содржини на корпоративен вебсајт
 • Водење и надградба на постоечки корпоративен идентитет
 • Следење и контрола на маркетинг трошоци
 • Следење на техничките екипи, фотографирање и снимање на работата и смислување концепт за естетскиот изглед на содржината
 • Подготовка на текстови за потребите на компанијата
 • Дизајн и изработка на брендирани материјали и нивно пуштање во принт

Потребни квалификации и способности:

 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Познавање и работно искуство со програми за графички дизајн и видео монтажа
 • Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
 • Напредно познавање на англиски јазик и работа со Office апликации
 • Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови
 • Педантност и организираност во работењето
 • Одлични вербални и писмени вештини
 • Ориентираност кон детали и креативност
 • За предност ќе се смета напредно познавање на софтвери за графички дизајн

Работно време и место каде се извршува работата:

 • Понеделник-Петок 8:00-16:00 часот
 • Работниот ангажман вклучува работа во просториите на ФИБЕРНЕТ.

Доколку ги исполнувате наведените услови, испратете го вашето CV преку полето брза апликација или на следната емаил адреса vrabotuvanje@fibernet.mk

Прикачи CV