Expired Listing

Локација Skopje

Type:

Employee: FIBERNET M-K

ФИБЕРНЕТ М-К е целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот. Опслужуваме компании од сите сектори и котираме меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и изведба на слабострујни системи, оптички мрежи, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Нашиот тим континуирано расте и во моментов имаме потреба од постојано вработување на нови лица на позиција:

МАГАЦИОНЕР

Работни задачи:

 • Вршење достава на роба од магацин до клиенти
 • Извршување на сите работи поврзани за магацинот и стоките кои се наоѓаат во него
 • Преземање на стоки од производствени простории во магацини
 • Прием на роба во магацин
 • Издавање роба од магацин
 • Организирање, распределување и сместување на стоки во магацин
 • Утовар и истовар со вилушкар
 • Логистичка поддршка на секторите за продажба и дистрибуција
 • Следење и извршување пописни активности на стоки во магацин
 • Контрола и следење на материјално работење во магацинот

Потребни квалификации и способности:

 • Минимум средно образование
 • Возачка дозвола Б категорија, со минимум искуство 5 години во сообраќај
 • За предност ќе се смета возачка дозвола Ц категорија со искуство во сообраќај
 • Познавање на англиски јазик и работа со Office апликации
 • Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Педантност и организираност во работењето

Доколку ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој во кариерата, тогаш аплицирајте на vrabotuvanje@fibernet.mk и наведете го името на огласот.