Expired Listing

Локација Skopje

Type:

Employee: FIBERNET M-K

ФИБЕРНЕТ М-К е целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот. Опслужуваме компании од сите сектори и котираме меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и изведба на слабострујни системи, оптички мрежи, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Нашиот тим континуирано расте и во моментов имаме потреба од постојано вработување на нови лица на позициja:

АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ (ЕКОНОМИСТ ИЛИ ПРАВНИК)

Работни задачи:

 • Административно и канцелариско работење
 • Обработка на нарачки
 • Побарување наплата од клиенти
 • Пресметка на сработени активности
 • Евиденција на документи во програм Excel, соодветно од видот на документот
 • Изготвување на фактури за извршени услуги
 • Споредби, контроли, анализи и извештаи на дневно, месечно и 6-месечно ниво

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование во соодветната област (за предност ќе се смета високо образование, по можност економски или правен факултет)
 • Задолжително познавање на MS Office пакетот (за предност ќе се смета напредно познавање и искуство во негово работење)
 • Претходно работно искуство во областа ќе се смета за предност
 • Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
 • Познавање на англиски јазик
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Стрпливост и развиено чувство за детекција на грешки

Доколку ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој во кариерата, тогаш кликнете ТУКА за да аплицирате БРЗО и ЛЕСНО преку формата за аплицирање, со избор на огласот.
Може да аплицирате и со клик на копчето БРЗА АПЛИКАЦИЈА.