Безбедноста отсекогаш е на прво место кога станува збор за паметна инвестиција, независно дали се работи за приватен имот, канцеларија, административна зграда или пак обезбедување на животи. За нас важно е да создадеме безбедносно опкружување кое клиентите го бараат. Следете го секое движење – не пропуштајте ништо.

Нашите видео безбедносни решенија овозможуваат беспрекорна интеграција на технологија за поголема безбедност денес и утре. ФИБЕРНЕТ М-К обезбедува широк спектар на производи со цел да се одржи способност за надгледување на високо ниво, без оглед на локацијата за инсталација, временската состојба или целта. Вашиот имот и лица може да ги заштитите со помош на:
– Камери (CCTV)
– Видео домофони
– Видео енкодери/декодери
– Софтвер за управување
– Системи за пристап

Она што е внатре е исто толку важно колку што е она надвор. Направете го вашиот смартфон, прозорец на вашиот дом, канцеларија или имот. Во секој момент имајте увид на вашето семејство, миленичиња или вработени и следете ги сите активности. Ќе добиете известување доколку некој или нешто се доближи до вашиот дом, канцеларија или имот.

Нашите високо обучени, сертифицирани техничари професионално ќе го инсталираат секое парче опрема и ќе ги интегрираат во ритам со вашиот пулс. Потоа тие ќе го тестираат вашиот систем за да се осигура дека работи правилно и да ви помогне да ве води низ начинот на кој работи, така што ќе бидете подготвени да го користите вашиот систем уште од првиот ден. Вашата безбедност е нашата крајна цел.

Ние можеме да ви помогнеме да го изградите вашиот безбедносен систем користејќи различни видови на опрема за видео надзор, видео камери, мобилни камери, потсистеми и апликации. Информациите од сите компоненти на системот и потсистеми се достапни 24/7, а вие лесно може да управувате со системот од една или повеќе оперативни точки. Сè е дизајнирано да го направи системот оптимизиран за безбедност и мониторинг на процесот во критични операции.

Системот за видео надзор е критична компонента на сеопфатната безбедносна стратегија.
ФИБЕРНЕТ М-К нуди искуство и експертиза за дизајнирање, инсталирање, сервисирање и следење на систем кој ќе одговара на вашите уникатни бизнис потреби, како и интегрирање со вашите постоечки системи.

Без разлика дали барате основни локални системи за видео надзор, или барате вашиот систем да направи повеќе за вашиот бизнис, ние ќе го испорачаме потребното решение.

ФИБЕРНЕТ М-К ви овозможува да изградите посигурен и побезбеден свет за вас и за оние кои ви значат. Наша цел е заштита на животи, имоти и објекти. Портфолиото на услуги за видео безбедност на ФИБЕРНЕТ М-К вклучува:
• Видео надзор (системи со IP и аналогни камери)
• Локални, мрежни и веб-базирани опции за складирање видео
• Видео мониторинг
• Верификација на видео аларм
• Следење на видео во живо
• Напредни можности за видео анализа и известување
• Интеграција на контрола на упад итн.

Добивањето видливост и увид во вашиот бизнис може да биде предизвик. Без разлика дали управувате со една или повеќе локации, ефикасниот систем за видео надзор служи за спречување на криминал, како и клучен метод за снимање и документирање настани за безбедноста во вашите простории.

ФИБЕРНЕТ М-К е увозник и дистрибутер на производи за видео надзор од реномираните брендови GRANDSTREAM, HIKVISION и DAHUA.