КОНТАКТ

КОНТАКТ

Пополнете ги полињата од контакт формата и нашиот тим ќе одговори во најбрз можен рок.


    Контакт:+389 (0)2 2403-100

    Е-пошта:sales@fibernet.mk

    Адреса:бул. Борис Трајковски 117-a (Индустриска зона Пинтија), 1000 Скопје, Македонија

    НАШИ ПАРТНЕРИ

    НАШИ ПАРТНЕРИ