Expired Listing

Локација Skopje

Type:

Employee: FIBERNET M-K

ФИБЕРНЕТ М-К е целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот. Опслужуваме компании од сите сектори и котираме меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и изведба на слабострујни системи, оптички мрежи, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Нашиот тим континуирано расте и во моментов имаме потреба од постојано вработување на нови лица на две позиции:

МОНТАЖЕР НА СЛАБОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ и МОНТАЖЕР НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИ УСЛУГИ

Работни задачи за МОНТАЖЕР НА СЛАБОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ:

 • Инсталација на слабострујни кабли во деловни, индустриски и станбени објекти
 • Изведба, монтажа и пуштање на работа на системи за видео надзор и аларми, противпожарна заштита, контрола на пристап

Работни задачи за МОНТАЖЕР НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИ УСЛУГИ:

 • Изведба на телекомуникациска мрежа преку оптичка инфраструктура во станбени објекти
 • Подготовка на инсталација кај краен корисник
 • Сетирање на корисничка опрема

Потребни квалификации и способности:

 • Минимум средно образование
 • Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
 • Познавање на англиски јазик
 • Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови
 • Комуникациски вештини
 • Способност за самостојна и тимска работа

Доколку ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој во кариерата, тогаш аплицирајте на vrabotuvanje@fibernet.mk и наведете го името на огласот.