0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

ФИБЕРНЕТ ФИБЕР ОПТИЧКА
КОМУНИКАЦИЈА
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ФИБЕРНЕТ СТРУКТУРНИ
КАБЕЛСКИ СИСТЕМИ
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ФИБЕРНЕТ ДИЗЕЛ ЕЛЕКТРИЧНИ
ГЕНЕРАТОРИ
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ФИБЕРНЕТ УРЕДИ ЗА НЕПРЕКИНАТО
НАПОЈУВАЊЕ - UPS
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ФИБЕРНЕТ ЕЛЕКТРИЧНИ
ИНСТАЛАЦИИ
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ФИБЕРНЕТ ВИДЕО
НАДЗОР
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ФИБЕРНЕТ ПРОТИВПОЖАРНИ
СИСТЕМИ
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ФИБЕРНЕТ ПАНИЧНО
ОСВЕТЛУВАЊЕ
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ФИБЕРНЕТ КОНТРОЛА НА ПРИСТАП
И ЕВИДЕНЦИЈА НА
РАБОТНО ВРЕМЕ
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ФИБЕРНЕТ ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИ
КАБИНЕТИ И
ЕЛЕКТРИЧНИ ОРМАНИ
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ФИБЕРНЕТ ДАТА
ЦЕНТРИ
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ФИБЕРНЕТ IP
ТЕЛЕФОНИЈА
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

НИЕ СМЕ ФИБЕРНЕТ. СИНОНИМ ЗА ДОВЕРБА!

НИЕ СМЕ ФИБЕРНЕТ

ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ

ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ

Дознај повеќе

КОНТРОЛА НА ПРИСТАП

КОНТРОЛА НА ПРИСТАП

Дознај повеќе

КАБИНЕТИ И<br />
ОРМАНИ

КАБИНЕТИ И
ОРМАНИ

Дознај повеќе

ФИБЕР ОПТИЧКА КОМУНИКАЦИЈА

ФИБЕР ОПТИЧКА КОМУНИКАЦИЈА

Дознај повеќе

ДИЗЕЛ ЕЛЕКТРИЧНИ ГЕНЕРАТОРИ

ДИЗЕЛ ЕЛЕКТРИЧНИ ГЕНЕРАТОРИ

Дознај повеќе

НЕПРЕКИНАТО НАПОЈУВАЊЕ - UPS

НЕПРЕКИНАТО НАПОЈУВАЊЕ - UPS

Дознај повеќе

СТРУКТУРНИ КАБЕЛСКИ СИСТЕМИ

СТРУКТУРНИ КАБЕЛСКИ СИСТЕМИ

Дознај повеќе

ПРОТИВПОЖАРНИ СИСТЕМИ

ПРОТИВПОЖАРНИ СИСТЕМИ

Дознај повеќе

ПАНИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ

ПАНИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ

Дознај повеќе

ДАТА ЦЕНТРИ

ДАТА ЦЕНТРИ

Дознај повеќе

IP ТЕЛЕФОНИЈА

IP ТЕЛЕФОНИЈА

Дознај повеќе

ВИДЕО НАДЗОР

ВИДЕО НАДЗОР

Дознај повеќе

ШТО НУДИМЕ

НАШИТЕ УСЛУГИ

КОНТАКТ

КОНТАКТ

Контакт:+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:sales@fibernet.mk

  ВЕСТИ

  ИНФОРМАЦИИ

  22 септември 2021

  СТРУКТУРНО КАБЛИРАЊЕ НА КЛИНИКА ВО СИДНЕЈ СО CAT. 6А РЕШЕНИЕ

  Болницата Сент Џорџ во локалниот здравствен округ на Југоисточен Сиднеј сега има мрежа за податоци заснована на Cat. 6A U/FTP 650 MHz кабел од R&M.

  Оптимална инфраструктура за болницата Сент Џорџ

  Клиент: Болница

  Post by: AdminLQ

  No comments

  14 септември 2021

  ГЛАСОВНИ РЕШЕНИЈА ПРЕКУ WIFI

  Една од најактуелните теми во рамките на унифицираната индустрија за комуникации од 2020 година е зголемувањето на гласовните решенија за WiFi. Без оглед дали ја нарекувате WiFi voice, Voice-over-WiFi, VoWiFi, VoIP-over-WiFi,

  Post by: AdminLQ

  No comments

  НАШИТЕ ПАРТНЕРИ

  ПАРТНЕРИ