Expired Listing

Локација

Type:

Employee:

ФИБЕРНЕТ М-К е целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот. Опслужуваме компании од сите сектори и котираме меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и изведба на слабострујни системи, оптички мрежи, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Нашиот тим континуирано расте и во моментов имаме потреба од постојано вработување на нови лица на позиција:

 

СЕРВИСЕР НА ДИЗЕЛ ЕЛЕКТРИЧНИ ГЕНЕРАТОРИ

Работни задачи:

 • Инсталација на нови системи, поврзување и пуштање во активна работа
 • Сервис на дизел електрични агрегати (редовни, превентивни и корективни сервиси)

Потребни квалификации:

 • Познавање на механика
 • Познавање на електрика
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Одговорност
 • Комуникациски вештини
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок на зададените рокови
 • Предност е познавање на работи поврзани со јакострујни инсталации и системи

 

Доколку ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој во кариерата, пратете го вашето CV преку брза апликација или на следната емаил адреса vrabotuvanje@fibernet.mk

– или –

Прикачи CV