Expired Listing

Локација

Type:

Employee:

ФИБЕРНЕТ М-К е целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот. Опслужуваме компании од сите сектори и котираме меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и изведба на слабострујни системи, оптички мрежи, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Нашиот тим континуирано расте и во моментов имаме потреба од постојано вработување на нови лица на позиција:

ЕЛЕКТРОИНЖЕНЕР за слабострујни системи

Кандидатот треба да има познавање на следните безбедносни системи:

 • Видео Надзор
 • Автоматска детекција и дојава на пожар
 • Контрола и евиденција на пристап со картички, видеодомофонија и домофонија
 • Механички бариери (врати и рампи) за контрола на движење на луѓе и возила
 • Системи за јавна објава и озвучување

Кандидатот ќе треба да ги извршува следните активности:

 • Изработување на  првична проценка на обемот на работа, распоредот и ресурсите потребни за успешно завршување на проект
 • Координација, надзор и учество во изведба на договорените проекти
 • Разработка на идејни решенија за конкретен објект
 • Води и изготвува градежни дневници и градежни книги, месечни извештаи за проектите со кој управува
 • Подготвува и ги кооринира набавките на потребените инсталациони материјали и опрема
 • Координација со инвеститорот, надзорниот инженер и останатите изведувачи за време на реализација на проектот

Потребни квалификации и способности:

 • Високо образование електротехничка струка
 • Работа на проекти и монтажи/инсталации за бараните системи
 • Познавање на AutoCAD, MS Office, Visio, Corel DRAW
 • Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
 • Напредно познавање на англиски јазик
 • Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови
 • Комуникациски вештини
 • Способност за самостојна и тимска работа

Компанијата нуди:

 • Загарантирана плата која ќе биде во постојан раст и бонуси
 • Загарантирана работа со долгорочни планови и договори
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата

Доколку ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој во кариерата, тогаш аплицирајте на vrabotuvanje@fibernet.mk и наведете го името на огласот.