0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Едукација

КАКО ДО НАЈВИСОКА ВРЕДНОСТ ОД UPS УРЕДОТ ?

Како и секој ИТ менаџер, работите во рамките на буџетот, кој најверојатно не е доволен. Со ограничена сума на страна, мора да ја заштитите мрежата. Па, како да се добие најголем ИТ резултат за дадените пари? Конфигурирање на вашиот систем […]

Повеќе детали

R&MINTELIPHY – ИНТЕЛИГЕНТНО УПРАВУВАЊЕ СО ИНФРАСТРУКТУРАТА

R&MinteliPhy воведува нова ера на управување со инфраструктура. Вашата физичка инфраструктура можете да ја управувате интелигентно и целосно автоматски. R&MinteliPhy е најлесното и најфлексибилното решение на пазарот. Не ви се потребни ниту специјални далноводи жици ниту далноводи панели, едноставно ви […]

Повеќе детали

ЗАШТИТА ЗА ВАС, ВАШЕТО СЕМЕЈСТВО И СЕТО ОНА ШТО ВИ Е ВРЕДНО

CCTV технологијата е одличен начин за да ја зголемите безбедноста и сигурноста. Ви овозможува да го надгледувате домот, оние кои ги сакате и визуелно да ги заплашите потенцијалните натрапници испраќајќи јасна порака дека ништо нема да помине незабележано. Надгледувајте во […]

Повеќе детали

УПРАВУВАЊЕ СО КАБЛИТЕ ЗА ПОГОЛЕМА БЕЗБЕДНОСТ И ЗАШТИТА

Флексибилниот канал за кабли овозможува идеално управување со каблите во канцелариите или на кое било место каде што каблите треба да бидат поставени на уреден начин и пред се да бидат заштитени. Не ви се потребни алати за да ги […]

Повеќе детали

ВОЈНА НА КАБЛИТЕ: БАКАР – ОПТИКА

Wi-Fi е одлична работа. Можеби една од најпаметните изуми на денешницата. Сите ние го сакаме. Но, позадина секоја добра безжична мрежа, постои сериозен кабелски систем. Прашањето е, која е подобрата солуција за поквалитетен безжичен сигнал, бакар или оптика? Решенијата со […]

Повеќе детали

ИНДУСТРИСКА ИДЕНТИФИКАЦИЈА И САМОЛЕПЛИВИ ЕТИКЕТИ КОИ ОДГОВАРААТ НА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ

Издржливоста и леснотијата во работењето со индустриска идентификација станува критичен процес и е од суштинско значење во модерното работење. Без разлика на тоа дали станува збор за етикетирање на кабли или само жици, идентификација на средства или обележување поради безбедност, […]

Повеќе детали

ЗОШТО ВИ Е ПОТРЕБЕН UPS?

Уредите за непрекинато напојување т.н. UPS (Uninterruptable Power Supply) е вредно надополнување на вашиот компјутер, сервер, NAS (Network Access Storage) уред или слично. UPS уредот најчесто е поставен во непосредна близина на компјутерот или некој сличен уред и делува како […]

Повеќе детали

R&M SYNO DOME CLOSURE

Флексибилно FTTx решение соладно запечатување со гели модуларни влезни точки за каблите! Модуларно, флексибилно и иновативно.SYNO dome closure решението ги пресретнува сите стандарди и побарувања на модерните оптички мрежи. Ова решение нуди иновативен начин на ладно запечатување со гел и […]

Повеќе детали

IP VIDEO DOOR СИСТЕМ GRANDSTREAM GDS3710

Интеграција со безбедносни системи за контрола на пристап во даден објект Без разлика дали ви е потребно решение за IP комуникација, вмрежување, видео надзор или севкупен пакет за унифицирана комуникација, стратешкиот партнер на Fibernet – Grandstream е секогаш безбеден избор. […]

Повеќе детали

ЗОШТО АЛАТКИТЕ ЗА ВИДЕО КОМУНИКАЦИЈА ТРЕБА ДА БИДАТ ЦЕНТРАЛЕН ДЕЛ ОД ВАШАТА КОМУНИКАЦИСКА СТРАТЕГИЈА?

Денес, околу 76% од корисниците тврдат дека користат некаква алатка за видео комуникација на нивното работно место. Видео технологијата во комуникацијата ги надминува традиционалните комуникациски канали бидејќи овозможува автентично корисничко искуство, што пак резултира во зголемена интерактивност, продлабочување на искуствата […]

Повеќе детали