0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Новости

ПОСТАВУВАЊЕ НА ГЕНЕРАТОР – АКSA AD 630

ПОСТАВУВАЊЕ НА ГЕНЕРАТОР – АКSA AD 630

Поставување на моќниот генератор од брендот АКСА. 

Уште една компанија ќе може безгрижно да го води процесот на производство, овозможувајќи континуирано напојување за нејзиниот објект. ⚡️

Погледнете го видеото 👇

mk_MK