0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Новости

ИНСТАЛАЦИЈА НА БАЗНА СТАНИЦА – ПОДАРЕШ

ИНСТАЛАЦИЈА НА БАЗНА СТАНИЦА – ПОДАРЕШ

Како изгледа поставување на базна станица? 🤔 

Припадниците на нашите екипи се погрижија да ви го доловат процесот на поставување. Во селото Подареш, во околината на Радовиш, пред извесно време беше поставена нова базна станица за корисниците.

Погледнете го видеото👇

 

Базната станица се протега на висина од 35 метри што ќе овозможи значителна брзина на пренос на податоци и подобрен квалитет на комуникации како и побрзо преземање.

mk_MK