0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Tag Archives: дизел

Монтажа на автоматски систем за синхронизација – Недкан

Неодамна уште една македонска компанија реши да се снабди со уште 3 генератори. Овие генератори ќе го покријат резервното напојување во случај на прекин на електричната енергија, со што објектот ќе може да функционира непрекинато. Се работи за Недкан – […]

Повеќе детали

mk_MK