0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Успешни приказни

Подготовка на генератор за стартување

За сите љубопитни припремивме видео во кое ќе можете да ги видите постапките за првото стартување на секој генератор со модел на мотор Doosan. Кам Цветен Пазар се снабди со генератор за резервно напојување кој ќе го покрива целиот објект.

Повеќе детали

ИНСТАЛАЦИЈА НА УРЕД ЗА НЕПРЕКИНАТО НАПОЈУВАЊЕ

Неодамна еден новоизграден објект имаше потреба од непрекинато напојување со електрична енергија. За истата цел нашите тимови професионално извршија инсталација на UPS уред со внатрешни батерии. По успешната монтажа, нашите клиенти се обезбедија со заштита на своите критични потрошувачи со […]

Повеќе детали

БАЗНА СТАНИЦА – ЛАЗАРОПОЛЕ

На постоечката базна станица Лазарополе, направена е дополнителна надградба со интеграција на нов хибриден систем за напојување на опремата. Системот за напојување на опремата главно се состои од следниве сегменти: • Фотоволтаична централа – сончевата енергија се апсорбира со помош […]

Повеќе детали

Монтажа на автоматски систем за синхронизација – Недкан

Неодамна уште една македонска компанија реши да се снабди со уште 3 генератори. Овие генератори ќе го покријат резервното напојување во случај на прекин на електричната енергија, со што објектот ќе може да функционира непрекинато. Се работи за Недкан – […]

Повеќе детали

Базна Станица – Вила Европа

Следејќи ги континуирано растечките потреби од телекомуникациски услуги, опремивме уште една локација со базна станица. Заради зголемениот обем на говорен и интернет сообраќај нашите телекомуникациски партнери имаат потреба од инсталирање на нови базни станици кои ќе го зајакнат квалитетот на […]

Повеќе детали

Базна Станица – Стогово

Еден обичен пролетен работен ден на нашите екипи на Стогово. 🗻 По последното невреме проследено со силен ветер, дожд, снег и атмосферски празнења ⛈ нашите тимови мораа да интервенираат на базната станица на Стогово, каде што сеуште се справуваат со […]

Повеќе детали

Базна Станица – Желино

Покривањето на одредено географско подрачје со сигнал од некоја мобилна мрежа се остварува преку инсталирање на базни станици. Секоја базна станица покрива одредена територија. 💫 Сигналот заради својата фреквенција и моќност, не може да помине низ големи природни препреки (планини, […]

Повеќе детали

ЕДНА ОД НАЈМОДЕРНИТЕ БОЛНИЦИ ВО ЕВРОПА – КЛИНИКАТА ЖАН МИТРЕВ ВО СКОПЈЕ

Клиниката Жан Митрев во Скопје, на почетокот позната како клиничка болница за хируршки болести „Филип Втори“, претставува темел на современи медицински услуги. Од своето постоење па до денес, клиниката Жан Митрев е синоним на модерно здравство адаптирана за потребите на […]

Повеќе детали

НОВ СУПЕР ТИНЕКС ВО НОВИОТ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ВО ПРИЛЕП

Неодамна се отвори нов супермаркет од ланецот маркети TINEX во центарот на Прилеп. Како бренд кој континуирано се стреми кон квалитет со строги критериуми, од нас беше побарано да се вклучиме во целосната изведба на електричната инсталација во објектот, вклучувајќи […]

Повеќе детали

НЕЗАМИСЛИВО Е МОДЕРНО ЖИВЕЕЊЕ БЕЗ МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЈА

Неодамна во населбата Ново Лисиче во општина Аеродром, Скопје на површина од 4200 метри квадратни, се отвори новиот центар Лиса. Станува збор за модерен концепт со многу технологија во него. Во центарот Лиса сместен е нов Super Tinex супермаркет, Cosmo […]

Повеќе детали

mk_MK