0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Новости

Подготовка на генератор за стартување

За сите љубопитни припремивме видео во кое ќе можете да ги видите постапките за првото стартување на секој генератор со модел на мотор Doosan. Кам Цветен Пазар се снабди со генератор за резервно напојување кој ќе го покрива целиот објект.

mk_MK