0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Новости

Навивајте безгрижно на ЕУРО2024 со дизел електричните генератори на ФИБЕРНЕТ М-К

Навивајте безгрижно на ЕУРО2024 со дизел електричните генератори на ФИБЕРНЕТ М-К

Еуро2024 само што започна, а милиони луѓе низ светот немаат шанса да ги следат натпреварите од стадионите кои се центарот на Европа во следните 30 дена.

Дел од милионските луѓе се и Македонците кои преку малите екрани ги гледаат највозбудливите натпревари секој ден.

Сепак, има и такви навивачи кои не поради нивна вина се соочуваат со недостиг на електрична енергија баш кога им е најпотребна.

Доколку сте и вие едни од многумината кои имаат „трауми“ од најпознатите реклами кога снемува струја во моментите кога се изведуваат пенали, бидете спокојни, се што треба е да набавите дизел електричен генератор од познатиот бенд АКСА, останатото оставете го на нас.

Ние во ФИБЕРНЕТ М-К нудиме целосна продажба, монтажа и сервисирање на генераторите за која било потреба.

За повеќе информации контактирајте не на (0)2 2403-100 или на sales@fibernet.mk

mk_MK