0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Tag Archives: еуро2024

Навивајте безгрижно на ЕУРО2024 со дизел електричните генератори на ФИБЕРНЕТ М-К

Навивајте безгрижно на ЕУРО2024 со дизел електричните генератори на ФИБЕРНЕТ М-К

Еуро2024 само што започна, а милиони луѓе низ светот немаат шанса да ги следат натпреварите од стадионите кои се центарот на Европа во следните 30 дена. Дел од милионските луѓе се и Македонците кои преку малите екрани ги гледаат највозбудливите […]

Повеќе детали

mk_MK