0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Tag Archives: дизел електрични генератори

Постојат многу начини за складирање и производство на електрична енергија, но во итни случаи не постои подобро решение од нашето

Постојат многу начини за складирање и производство на електрична енергија, но во итни случаи не постои подобро решение од нашето

Речиси секојдневно многу семејни домови, приватни компании, административни институции, но и големи корпорации остануваат без електрична енергија поради дефектите кои се неизбежен дел од човековото живеење. Сите од нас биле во ситуација да почувствуваат како е да останат без електрична […]

Повеќе детали

Навивајте безгрижно на ЕУРО2024 со дизел електричните генератори на ФИБЕРНЕТ М-К

Навивајте безгрижно на ЕУРО2024 со дизел електричните генератори на ФИБЕРНЕТ М-К

Еуро2024 само што започна, а милиони луѓе низ светот немаат шанса да ги следат натпреварите од стадионите кои се центарот на Европа во следните 30 дена. Дел од милионските луѓе се и Македонците кои преку малите екрани ги гледаат највозбудливите […]

Повеќе детали

mk_MK