0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Tag Archives: фибернет м-к

Успешно монтиран уред за непрекинато напојување УПС во едно од најпознатите и најголемите казина на југот од нашата земја

Успешно монтиран уред за непрекинато напојување УПС во едно од најпознатите и најголемите казина на југот од нашата земја

Стручните екипи на ФИБЕРНЕТ М-К успешно монтираше уред за непрекинато напојување УПС во едно од најголемите и најпознатите казина на југот на нашата земја. Станува збор за модуларен УПС уред кој е со моќност од 100кVA. Овој модел на Galaxy […]

Повеќе детали

Постојат многу начини за складирање и производство на електрична енергија, но во итни случаи не постои подобро решение од нашето

Постојат многу начини за складирање и производство на електрична енергија, но во итни случаи не постои подобро решение од нашето

Речиси секојдневно многу семејни домови, приватни компании, административни институции, но и големи корпорации остануваат без електрична енергија поради дефектите кои се неизбежен дел од човековото живеење. Сите од нас биле во ситуација да почувствуваат како е да останат без електрична […]

Повеќе детали

Еден знак е доволен за да се спаси живот – одберете го паничното осветлување кое го нуди ФИБЕРНЕТ М-К за вашиот деловен простор

Еден знак е доволен за да се спаси живот – одберете го паничното осветлување кое го нуди ФИБЕРНЕТ М-К за вашиот деловен простор

Дали знаете дека во случај на пожар или временска непогода паничното осветлување може да спаси живот. Со помош на паничното осветлување, луѓето при евакуација можат лесно да ги најдат најблиските излези од објектот. Системите за панично осветлување обезбедуваат брзо, автоматско […]

Повеќе детали

Навивајте безгрижно на ЕУРО2024 со дизел електричните генератори на ФИБЕРНЕТ М-К

Навивајте безгрижно на ЕУРО2024 со дизел електричните генератори на ФИБЕРНЕТ М-К

Еуро2024 само што започна, а милиони луѓе низ светот немаат шанса да ги следат натпреварите од стадионите кои се центарот на Европа во следните 30 дена. Дел од милионските луѓе се и Македонците кои преку малите екрани ги гледаат највозбудливите […]

Повеќе детали

mk_MK