0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Новости

Сакате да сте на плажа, но да работите како да сте во вашата канцеларија – ние во ФИБЕРНЕТ М-К го нудиме идеалното решение за вас!

Сакате да сте на плажа, но да работите како да сте во вашата канцеларија – ние во ФИБЕРНЕТ М-К го нудиме идеалното решение за вас!

Вечерва во 22.50 часот започнуват летото. Во исто време на јужната хемисфера на Земјата започнува зимата, со што се одбележува 172-от ден во годината. Овој ден се карактеризира со најдолг ден и најкратка ноќ.

Многумина граѓани уште денес се упатија на својот продолжен викенд сооглед на тоа дека утрешниот ден е неработен во Македонија.

Доколку и вие сте едни од тие што сакаат да се на плажа, но да работат како да се во својата канцеларија, ние го нудиме идеалното решение за вас.

Не грижете се, земете си го вашиот компјутер со вас и добро фатете сенка на плажа пиејќи го вашиот ладен коктел, а електричната енергија ќе ви ја донесеме ние!

Како?

Ви нудиме одлично решение со нашите МОБИЛНИ ГЕНЕРАТОРИ / АГРЕГАТИ.

Нивната примена најчесто е кај домашните корисници за напојување на помали потрошувачи во стан, куќа, викендичка, но и за на ПЛАЖА. Имаат мали димензии и може лесно да се транспортираат до саканата локација.

ФИБЕРНЕТ-М-К ви посакува мирно и релаксирано лето.

За повеќе информации контактирајте не на (0)2 2403-100 или на sales@fibernet.mk

mk_MK