0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Новости

НАДОГРАДБА НА БАЗНА СТАНИЦА – ЛАЗАРОПОЛЕ

НАДОГРАДБА НА БАЗНА СТАНИЦА – ЛАЗАРОПОЛЕ

Неодамна нашите екипи извршија надградба на постоечката базна станица во Лазарополе овозможувајќи пошироко покривање и подобрена јачина на сигналот. 

 

Момците од нашата екипа постигнаа нови височини, базната станица – Лазарополе доби нови елементи за зголемување на висината. Со новата димензија претходно недоволно опслужувани телеком корисници од Мијачкиот регион ќе добијат засилени брзини за пренос на податоци и подобрен квалитет на комуникации, побрзо преземање и беспрекорни искуства со стриминг.

 

Во склоп на веќе постоечката базна станица има:

– Дизел агрегат кој автоматски се вклучува во случај на недостиг на акумулирана енергија од батериите.

 

 

mk_MK