0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Новости

ФИБЕРНЕТ на Partner Day Krakow организиран од DELTA Electronics

ФИБЕРНЕТ на Partner Day Krakow организиран од DELTA Electronics

Возбудата и исчекувањето кулминираа во триумфална изложба додека FIBERNET бележи свое присуство на Partner Day KRAKÓW, организиран од DELTA Electronics,  во тек во Шератон Гранд Хотелот во Краков, Полска, од 30 август до 1 септември 2023 година . Среќни сме што ја прифативме нашата специјална покана од нашите ценети партнери. Како еден од водечките соработници на DELTA возбудени сме што можеме да споделиме преглед на настанот.

Настанот служи како платформа за откривање на некои неверојатни решенија:

1. Литиумска батерија за апликации за телеком и дата центри: Литиумската батерија предизвика бранови во енергетскиот сектор, имајќи влијание во апликациите за телеком и дата центрите.

2. Инфраструктура на дата центри и решенија за ормари: присутните беа воодушевени од решенијата на центрите за податоци во контејнери, беспрекорно комбинирајќи ја приспособливоста со перформансите.

3. Микро дата центар, вклучително и дата центар со единечна решетка: Delta покажа како дури и микро просторите можат да бидат домаќини на моќни центри за податоци, нудејќи разновидност без компромис.

Но, нашиот тим не само што се запозна со новитетите во технологијата. Нашиот менаџмент оствари средби и ја прошири мрежата со други претставници од индустријата. Воедно имаше и слободно време, со цел да се разгледаат убавините кои ги нуди градот Краков.

Partner Day KRAKÓW обединува визионери. Присутни се претставници на повеќе дистрибутери и партнери на DELTA од повеќе земји. Вклучувајќи ја Македонија, присутни се претставници од Унгарија, Полска, Словачка, Бугарија, Латвија и Србија.

mk_MK