0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Tag Archives: Podaresh

ИНСТАЛАЦИЈА НА БАЗНА СТАНИЦА – ПОДАРЕШ

ИНСТАЛАЦИЈА НА БАЗНА СТАНИЦА – ПОДАРЕШ

Како изгледа поставување на базна станица? 🤔  Припадниците на нашите екипи се погрижија да ви го доловат процесот на поставување. Во селото Подареш, во околината на Радовиш, пред извесно време беше поставена нова базна станица за корисниците. Погледнете го видеото👇 […]

Повеќе детали

mk_MK