0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Tag Archives: мобилни генератори

Сакате да сте на плажа, но да работите како да сте во вашата канцеларија – ние во ФИБЕРНЕТ М-К го нудиме идеалното решение за вас!

Сакате да сте на плажа, но да работите како да сте во вашата канцеларија – ние во ФИБЕРНЕТ М-К го нудиме идеалното решение за вас!

Вечерва во 22.50 часот започнуват летото. Во исто време на јужната хемисфера на Земјата започнува зимата, со што се одбележува 172-от ден во годината. Овој ден се карактеризира со најдолг ден и најкратка ноќ. Многумина граѓани уште денес се упатија […]

Повеќе детали

mk_MK