0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Новости

Постојат многу начини за складирање и производство на електрична енергија, но во итни случаи не постои подобро решение од нашето

Постојат многу начини за складирање и производство на електрична енергија, но во итни случаи не постои подобро решение од нашето

Речиси секојдневно многу семејни домови, приватни компании, административни институции, но и големи корпорации остануваат без електрична енергија поради дефектите кои се неизбежен дел од човековото живеење.

Сите од нас биле во ситуација да почувствуваат како е да останат без електрична енергија, па оттука го поставуваме прашањето дали можете да го замислите денот без електрична енергија?

А дали можете да го замислите светот без електрична енергија? Одговорот секако е не.

Затоа компанијата ФИБЕРНЕТ М-К е специјализирана во делот на резервното напојување, продажба, монтажа, сервиси и одржување на дизел електрични генератори/агрегати.

Постојат многу начини за складирање или производство на електрична енергија, но кога станува збор за гарантирана подготвеност и потреба од електрична енергија во итни случаи не постои подобро решение од нашето

ФИБЕРНЕТ М-К располага со сервисни центри во Скопје и Битола, со што се покрива целата територија на Македонија.

За повеќе информации контактирајте не:

📞(0)2 2403-100
✉️sales@fibernet.mk
🌐www.fibernet.mk

mk_MK