0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Новости

ИНСТАЛАЦИЈА НА УРЕД ЗА НЕПРЕКИНАТО НАПОЈУВАЊЕ

Неодамна еден новоизграден објект имаше потреба од непрекинато напојување со електрична енергија. За истата цел нашите тимови професионално извршија инсталација на UPS уред со внатрешни батерии. По успешната монтажа, нашите клиенти се обезбедија со заштита на своите критични потрошувачи со одржување на постојан проток на енергија без разлика на пречките од мрежното напојување.

mk_MK