0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Новости

KEBA KECONTACT P20 EV CHARGER

Возилата кои работат на фосилни горива, кога ќе се испразнат се надополнуваат преку стандардните бензински станици. Но, како се надополнуваат батериите на електричните возила? Уредите се нарекуваат EV (Electric Vehicle) Charger со чија помош се полнат батериите на електричните возила. Во ова видео ви прикажуваме накратко како изгледа самиот тој EV полнач и начинот на полнење на батериите на електричното возило. Уживајте и едуцирајте се!

Music: https://www.bensound.com

mk_MK