0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Новости

Базна Станица – Стогово

Еден обичен пролетен работен ден на нашите екипи на Стогово. 🗻 По последното невреме проследено со силен ветер, дожд, снег и атмосферски празнења ⛈ нашите тимови мораа да интервенираат на базната станица на Стогово, каде што сеуште се справуваат со големите снегови. Поради штети нанесени од бурата нашите екипи стигнаа преку најблиското село по 4км стрмен и непрооден терен на 1860м надморска височина. 📡

mk_MK