0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Новости

3 ПРИЧИНИ ЗОШТО ВИ ТРЕБА СИСТЕМ ЗА ВЛЕЗ НА ВРАТА

Без оглед во која индустрија работите, постојат одредени елементи за водење бизнис кои се клучни за секого, еден од овие елементи е безбедноста. Треба да се осигурате дека вашата зграда е безбедна за да ги заштитите вашите вработени и опремата / документите. Системите за влез на вратите се фантастичен начин да помогнете во додавањето на потребната безбедност.

Еве 3 начини на кои ќе имате корист од тоа што имате систем за влез на вратата:

 

Далечински пристап – Откријте кој е пред вратата и дајте им пристап без да ја напуштите вашата работна маса. Особено корисно ако вашата канцеларија е горе или прилично далеку од вратата.

 

Следете и снимајте – Погледнете кој влегол и излегол од зградата и во кое време, совршен за следење на управувањето со времето и исто така за да видите кој е на лице место во кое било дадено време.

 

Предодредени времиња на отворање – Изберете кога вратите се заклучени / отклучени, дозволувајќи им на луѓето пристап само кога сакате тие да ги имаат.

mk_MK