0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Новости

FIBERNET M-K НИЗ ВРЕМЕТО

Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје е македонска компанија основана во 2005 година. Во периодот од 13 години, па до денес, компанијата прерасна и постана препознатлив бренд во ИТ секторот. ФИБЕРНЕТ М-К е специјализирана во Business-to-Business сегментот, услужувајќи бизниси и компании од сите сектори. ФИБЕРНЕТ М-К е една од водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и интеграција на нисконапонски системи, оптички мрежи, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго. Тимот на ФИБЕРНЕТ М-К е составен од високо квалификувани и стручни лица подготвени да одговорат со квалитетни решенија од соодветната област.
mk_MK