0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Новости

Дали знаете како изгледа подготовка на орман за соларно мерење директно од работилницата на ФИБЕРНЕТ М-К (ФОТО)

Дали знаете како изгледа подготовка на орман за соларно мерење директно од работилницата на ФИБЕРНЕТ М-К (ФОТО)

Дали знаете дека нашиот стручен кадар од електричари овој понеделник во полн ек во работилницата на ФИБЕРНЕТ М-К подготвуваат орман за соларно мерење.

Тие веќе подолг период подготвуваат орман со соларно мерење и истиот се изработува по претходна комплетна шема која опфаќа изглед и еднополна шема за потребите на нашиот клиент кој е од Црна Гора.

Нашиот тим изработувајќи го овој орман за соларно мерење чекор по чекор го следи претходно приготвениот проект од нашиот инженер кој го изработи според барањата на нашиот клиент.

За повеќе информации контактирајте не:

0(2)2403-100
sales@fibernet.mk
fibernet.mk

Или пак следете не на социјалните мрежи:

Facebook
Instagram
Linkedin

mk_MK