0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Новости

Базна Станица – Вила Европа

Следејќи ги континуирано растечките потреби од телекомуникациски услуги, опремивме уште една локација со базна станица. Заради зголемениот обем на говорен и интернет сообраќај нашите телекомуникациски партнери имаат потреба од инсталирање на нови базни станици кои ќе го зајакнат квалитетот на услугите. Овој пат се работи за Вила Европа, во близина на центарот на Струга.

mk_MK