0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Tag Archives: S/FPT кабел

UTP, STP, FTP и S/FTP кабли, која е разликата?

UTP, STP, FTP и S/FTP кабли, која е разликата?

Кога станува збор за мрежни кабел системи, треба да го изберете соодветниот етернет кабел од палетата различни производи. Еден од критичните моменти е нивото на заштита, како UTP, STP, FTP, S\FTP итн. Ќе ги разгледаме нивните разлики и како можете […]

Повеќе детали

mk_MK