0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Tag Archives: nature

БАЗНА СТАНИЦА – ЛАЗАРОПОЛЕ

На постоечката базна станица Лазарополе, направена е дополнителна надградба со интеграција на нов хибриден систем за напојување на опремата. Системот за напојување на опремата главно се состои од следниве сегменти: • Фотоволтаична централа – сончевата енергија се апсорбира со помош […]

Повеќе детали

Базна Станица – Зајас

По долгата и влажна зима природата си го направила своето, за што сведочи состојбата на патот до базната станица Зајас. ⛰ Ерозијата од атмосферската вода по теренските патишта е редовна појава со која се соочуваат нашите екипи. Воедно вака изгледа […]

Повеќе детали

mk_MK