Expired Listing

Location: Skopje

Type:

Employee: FIBERNET M-K

FIBERNET M-K is a Macedonian company specializing in the B2B (Business-to-Business) segment. We serve companies from all sectors and are listed among the leading IT companies in the region in the area of manufacturing, design and performance of low-current systems, optical networks, backup power supply, electrical installations, FTTH communication, data centers and more.

Our team is continually growing and at the moment we have a need of employing new team members for the position:

МАГАЦИОНЕР

Working Tasks:

 • Вршење достава на роба од магацин до клиенти
 • Извршување на сите работи поврзани за магацинот и стоките кои се наоѓаат во него
 • Преземање на стоки од производствени простории во магацини
 • Прием на роба во магацин
 • Издавање роба од магацин
 • Организирање, распределување и сместување на стоки во магацин
 • Утовар и истовар со вилушкар
 • Логистичка поддршка на секторите за продажба и дистрибуција
 • Следење и извршување пописни активности на стоки во магацин
 • Контрола и следење на материјално работење во магацинот

Required qualifications:

 • Минимум средно образование
 • Возачка дозвола Б категорија, со минимум искуство 5 години во сообраќај
 • За предност ќе се смета возачка дозвола Ц категорија со искуство во сообраќај
 • Познавање на англиски јазик и работа со Office апликации
 • Responsible finishing of work tasks in set deadlines
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Tidy and organized work

Доколку ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој во кариерата, тогаш аплицирајте на vrabotuvanje@fibernet.mk и наведете го името на огласот.