0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Tag Archives: vehicle

Базна Станица – Зајас

По долгата и влажна зима природата си го направила своето, за што сведочи состојбата на патот до базната станица Зајас. ⛰ Ерозијата од атмосферската вода по теренските патишта е редовна појава со која се соочуваат нашите екипи. Воедно вака изгледа […]

Повеќе детали

mk_MK