0%

Телефон:

+389 (0)2 2403-100

Е-пошта:

sales@fibernet.mk

Tag Archives: панично осветлување

Еден знак е доволен за да се спаси живот – одберете го паничното осветлување кое го нуди ФИБЕРНЕТ М-К за вашиот деловен простор

Еден знак е доволен за да се спаси живот – одберете го паничното осветлување кое го нуди ФИБЕРНЕТ М-К за вашиот деловен простор

Дали знаете дека во случај на пожар или временска непогода паничното осветлување може да спаси живот. Со помош на паничното осветлување, луѓето при евакуација можат лесно да ги најдат најблиските излези од објектот. Системите за панично осветлување обезбедуваат брзо, автоматско […]

Повеќе детали

mk_MK