0%

Phone:

+389 (0)2 2403-100

E-mail:

sales@fibernet.mk

Tag Archives: соларен систем

BASE STATION - LAZAROPOLE

На постоечката базна станица Лазарополе, направена е дополнителна надградба со интеграција на нов хибриден систем за напојување на опремата. Системот за напојување на опремата главно се состои од следниве сегменти: • Фотоволтаична централа – сончевата енергија се апсорбира со помош […]

Continue Reading

JinkoSolar Smart Factory

„Паметниот“ тим за квалитет во фабриката на JinkoSolar користи автоматизирани уреди за проверка и анализа и го внесува управувањето со квалитетот во новата ера. Традиционалната рачна проверка делумно се надополнува со специјализирани мерни инструменти. Со оглед на тоа што претходно […]

Continue Reading

en_GB