0%

Phone:

+389 (0)2 2403-100

E-mail:

sales@fibernet.mk

Gallery

Why solar energy?

In 130 years, production of electricity increased from zero to over 24,000 terawatt hours. Thomas Edison once said: “We are like tenant farmers chopping down the fence around our house for fuel when we should be using Nature’s inexhaustible sources...

JinkoSolar Smart Factory

As a pioneer of a revolutionary change in the industry, JinkoSolar is driving forward the technologies of tomorrow and shaping the production of the future. JinkoSolar’s GW smart factory is an intelligent and digitally enabled factory that impacts a consolidated, connected and flexible model of organizing factory operations.

Base Station - Stogovo

An ordinary spring work day of our teams at Stogovo. 🗻 After the last storm followed by strong wind, rain, snow and atmospheric discharges ⛈ our teams had to intervene at the base station in Stogovo...

РЕШЕНИЈА ЗА ПРИСТАП ДО ОБЈЕКТИ СО GRANDSTREAM GDS3710

РЕШЕНИЈА ЗА ПРИСТАП ДО ОБЈЕКТИ СО GRANDSTREAM GDS3710

Grandstream GDS3710 HD IP видео системот наменет за врати, овозможува заштита, управување и следење на пристапот, полесно од кога и да е. Интегрирајте го GDS3710 со вашиот систем за комуникација или со системот за обезбедување [...]

KEBA KECONTACT P20 EV CHARGER

Возилата кои работат на фосилни горива, кога ќе се испразнат се надополнуваат преку стандардните бензински станици. Но, како се надополнуваат батериите на електричните возила? Уредите се нарекуваат EV (Electric Vehicle) Charger со чија помош се [...]

ЕЛЕКТРИЧЕН ПОЛИГОН #5

Заврши петтиот по ред Електричен Полигон, во организација на Електромобилност Македонија. ПокрајFibernet MK, активно учество земаа Телеком, ПроКредит Банка, Тојота, ЕВН, Град Скопје и голем број индивидуални ентузијасти кои ја поддржуваат кампањата за електро мобилност [...]

FIBERNET M-K НИЗ ВРЕМЕТО

Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје е македонска компанија основана во 2005 година. Во периодот од 13 години, па до денес, компанијата прерасна и постана препознатлив бренд во ИТ секторот. ФИБЕРНЕТ М-К е специјализирана во Business-to-Business сегментот, [...]

en_GB