Expired Listing

Location: Skopje

Type:

Employee: FIBERNET M-K

FIBERNET M-K is a Macedonian company specializing in the B2B (Business-to-Business) segment. We serve companies from all sectors and are listed among the leading IT companies in the region in the area of manufacturing, design and performance of low-current systems, optical networks, backup power supply, electrical installations, FTTH communication, data centers and more.

Our team is continually growing and at the moment we have a need of employing new team members for the position:

ЕКОНОМИСТ

 

Working Tasks:

 • Набавка на материјали за инсталатерските тимови
 • Пресметка на сработени активности
 • Директна комуникација и координација помеѓу телеком операторите и инсталатерските тимови
 • Евиденција на документи во програм Excel, соодветно од видот на документот
 • Preparation of invoices for services rendered
 • Споредби, контроли, анализи и извештаи на дневно, месечно и 6-месечно ниво
 • Придржување во целост на интерните политики и процедури

Required qualifications:

 • Завршено средно образование во соодветната област (за предност ќе се смета високо образование, по можност економски или технички факултет)
 • Задолжително познавање на MS Office пакетот (за предност ќе се смета напредно познавање и искуство во негово работење)
 • Пожелно е но, не и задолжително претходно работно искуство на наведената позиција
 • Високо развиени аналитички и комуникациски и презентерски способности, вештини за организирање
 • Driving License - B category
 • Познавање на англиски јазик
 • Responsible finishing of work tasks in set deadlines
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Стрпливост и развиено чувство за детекција на грешки

Доколку ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој во кариерата, тогаш аплицирајте на vrabotuvanje@fibernet.mk и наведете го името на огласот.