0%

Phone:

+389 (0)2 2403-100

E-mail:

sales@fibernet.mk

Tag Archives: UTP Cable

UTP, STP, FTP и S/FTP кабли, која е разликата?

UTP, STP, FTP & S/FTP Cables, What's The Difference?

Кога станува збор за мрежни кабел системи, треба да го изберете соодветниот етернет кабел од палетата различни производи. Еден од критичните моменти е нивото на заштита, како UTP, STP, FTP, S\FTP итн. Ќе ги разгледаме нивните разлики и како можете […]

Continue Reading

en_GB