0%

Phone:

+389 (0)2 2403-100

E-mail:

sales@fibernet.mk

Tag Archives: mreza

Base Station - Zhelino

Покривањето на одредено географско подрачје со сигнал од некоја мобилна мрежа се остварува преку инсталирање на базни станици. Секоја базна станица покрива одредена територија. 💫 Сигналот заради својата фреквенција и моќност, не може да помине низ големи природни препреки (планини, […]

Continue Reading

en_GB