0%

Phone:

+389 (0)2 2403-100

E-mail:

sales@fibernet.mk

Category: Photo

РЕШЕНИЈА ЗА ПРИСТАП ДО ОБЈЕКТИ СО GRANDSTREAM GDS3710

SOLUTIONS FOR ACCESS CONTROL TO BUILDINGS WITH GRANDSTREAM GDS3710

Grandstream GDS3710 HD IP видео системот наменет за врати, овозможува заштита, управување и следење на пристапот, полесно од кога и да е. Интегрирајте го GDS3710 со вашиот систем за комуникација или со системот за обезбедување за целосно управување на пристапот, […]

Continue Reading

en_GB