Expired Listing

Location: Skopje

Type:

Employee: FIBERNET M-K

FIBERNET M-K is a Macedonian company specializing in the B2B (Business-to-Business) segment. We serve companies from all sectors and are listed among the leading IT companies in the region in the area of manufacturing, design and performance of low-current systems, optical networks, backup power supply, electrical installations, FTTH communication, data centers and more.

Нашиот тим континуирано расте и во моментов имаме потреба од постојано вработување на нови лица на две позиции:

СЕРВИСЕР НА UPS УРЕДИ

Working Tasks:

  • Сервис и поправка на UPS уреди
  • Одржување и поправка на електронски компоненти

Потребни квалификации:

  • Минимум средно образование
  • Driving License - B category
  • Познавање на англиски јазик
  • Responsible finishing of work tasks in set deadlines
  • Комуникациски вештини
  • Способност за самостојна и тимска работа

Доколку ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој во кариерата, тогаш аплицирајте на vrabotuvanje@fibernet.mk и наведете го името на огласот.