Expired Listing

Локација

Type:

Employee:

Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје е македонска компанија специјализирана во B2B (Business-to-Business) сегментот, опслужувајќи бизниси и компании од сите сектори. Компанијата е една од водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и интеграција на нисконапонски системи, оптички мрежи, комплексна инфраструктура, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Тимот на ФИБЕРНЕТ M-K Скопје е составен од високо квалификувани и стручни лица подготвени да одговорат со квалитетни решенија од соодветната област. Тимот е во постојан пораст, па поради тоа во моментов компанијата има потреба од вработување на нови лица во областа на оператива, за работно место – СЕРВИСЕР НА ДИЗЕЛ ЕЛЕКТРИЧНИ ГЕНЕРАТОРИ.

СЕРВИСЕР НА ДИЗЕЛ ЕЛЕКТРИЧНИ ГЕНЕРАТОРИ DG-FIB/002

Работни задачи:
– Комплетно сервисирање на дизел електрични генератори со мотор со внатрешно согорување
– Тековно одржување на веќе инсталирани дизел електрични генератори со посета на локација
– Монтажа на електрични ормани за автоматско стартување на генератор
– Монтажа на опрема за далечинска контрола на генератор
– Инсталација на нови системи, поврзување и пуштање во активна работа

Потребни квалификации:
– Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
– Основно познавање на англиски јазик
– Одговорност и самоиницијативност во извршување на работните обврски
– Способност за индивидуална и тимска работа на зададени рокови
– За предност ќе се смета познавање на работи поврзани со дизел електрични генератори

На кандидатите им нудиме:
– Позитивна работна атмосфера со отворена комуникација
– Употреба на модерна технологија и соодветна опрема
– Континуирано усовршување и едукација во сите области (стручни, индивидулни, итн.)
– Можност за напредување
– Работа на големи и комплексни проекти кои нудат предизвици за совладување

Доколку ги исполнувате наведените услови и сакате нови предизвици и развој во кариерата, тогаш аплицирајте на e-mail goce.spasovski@fibernet.mk, со назнака СЕРВИСЕР НА ДИЗЕЛ ЕЛЕКТРИЧНИ ГЕНЕРАТОРИ DG-FIB/002.

Огласот ќе биде активен до 31.05.2019 година.