Expired Listing

Локација

Type:

Employee:

Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје како целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот, опслужува компании од сите сектори. ФИБЕРНЕТ М-К се наоѓа меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и интеграција на нисконапонски системи, оптички мрежи, комплексна инфраструктура, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Нашиот тимот се состои од квалификувани и стручни лица подготвени да одговорат со квалитетни решенија од соодветната област. Тимот континуирано расте и во моментов во моментов имаме потреба од вработување на нови лица на позиција ЕЛЕКТРОНИЧАР ЗА UPS УРЕДИ.

 

ЕЛЕКТРОНИЧАР ЗА UPS УРЕДИ EUPS-FIB/001

Работни задачи:
Сервис и поправка на UPS уреди
Одржување и поправка на електронски компоненти

Потребни квалификации:
Минимум средно образование
Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
Познавање на англиски јазик
Одговорност при извршување на работните обврски
Комуникациски вештини
Самоиницијативност при извршување на работните задачи
Способност за тимска работа
Способност за работа под притисок на зададени рокови
За предност ќе се смета познавање на работи поврзани со високонапонски инсталации и системи

На кандидатите им нудиме:
Позитивна работна атмосфера со отворена комуникација
Употреба на современи технологии и опрема
Континуирано усовршување и едукација во сите области (стручни, индивидулни, итн.)
Можност за напредување
Работа на големи и комплексни проекти кои нудат предизвици за совладување

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој на вашата кариера и сакате да му се придружите на нашиот успешен тим кој постојано расте, тогаш аплицирајте со кратка биографија (CV) на следната e-mail адреса goce.spasovski@fibernet.mk, со назнака ЕЛЕКТРОНИЧАР ЗА UPS УРЕДИ EUPS-FIB/001.

Може да аплицирате најдоцна до 23.04.2019 година.