Expired Listing

Локација

Type:

Employee:

Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје како целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот, опслужува компании од сите сектори. ФИБЕРНЕТ М-К се наоѓа меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и интеграција на нисконапонски системи, оптички мрежи, комплексна инфраструктура, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Нашиот тимот се состои од квалификувани и стручни лица подготвени да одговорат со квалитетни решенија од соодветната област. Тимот континуирано расте и во моментов во моментов имаме потреба од вработување на ТРОЈЦА нови лица на позиција ЕЛЕКТРО МОНТАЖЕР.

ЕЛЕКТРО МОНТАЖЕРИ EМ-FIB/001
Пријавете се поединечно или како екипа од тројца!


Работни задачи:

– Изведба на високонапонски електро инсталации (напојување, осветлување, изводи, приклучници и слично) и нивно одржување
– Монтажа на опрема и материјали за системи за автоматика
– Инсталација на нови системи, поврзување и пуштање во активна работа

Потребни квалификации:
– Минимум средно образование
– Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
– Познавање на англиски јазик
– Одговорност при извршување на работните обврски
– Комуникациски вештини
– Самоиницијативност при извршување на работните задачи
– Способност за тимска работа
– Способност за работа под притисок на зададени рокови
– За предност ќе се смета познавање на работи поврзани со високонапонски инсталации и системи

На кандидатите им нудиме:
– Позитивна работна атмосфера со отворена комуникација
– Употреба на современи технологии и опрема
– Континуирано усовршување и едукација во сите области (стручни, индивидулни, итн.)
– Можност за напредување
– Работа на големи и комплексни проекти кои нудат предизвици за совладување

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој на вашата кариера и сакате да му се придружите на нашиот успешен тим кој постојано расте, тогаш аплицирајте со кратка биографија (CV) на следната e-mail адреса goce.spasovski@fibernet.mk, со назнака ЕЛЕКТРО МОНТАЖЕР EМ-FIB/001.

Може да аплицирате најдоцна до 31.03.2019 година.